Wellness is al een tijdje in en staat al een hele poos in het middelpunt van de spotlights. Aan keuzemogelijkheden om wellness apparaten te kopen voor in je badkamer geen gebrek. Maar wie op zoek is naar een specifieke oerdegelijke stoomcabine komt automatisch terecht bij Sanexo, het wellnessbedrijf met een onberispelijke reputatie.

Op deze pagina: ‘ Sanexo stoomcabines: waarom is dit één van onze favoriete merken?’ een pleidooi waarom dit merk torenhoog favoriet is bij de consumenten. Niet alleen wordt kwaliteitsvol materiaal gebruikt, maar ook qua budget zijn de verschillende aangeboden modeltypes een echte voltreffer. 

Sanexo, de sanitaire expert voor je badkamer

Shoppen bij Sanexo biedt een breed gamma aan voordelen. Wie husselt in het ruime Sanexo stoomcabine aanbod online, moet het huis niet meer uit als je wil shoppen voor een nieuwe wellness in de badkamer. Vanuit je luie zetel kan je op elk ogenblik dat het je uitkomt, gemakkelijk online een bestelling plaatsen. Heel handig in dit coronatijdperk. Of zoals legende Johan Cruyff het ooit zo mooi zou beschrijven: elke nadeel heeft zijn voordeel! Wie een Sanexo stoomcabine bestelt hoeft zich geen zorgen meer te maken. Het bedrijf geeft je voldoende bedenktijd, bied je allerhande mogelijkheden om te betalen aan en levert je bestelling op een perfecte manier aan huis af.

Sanexo stoomcabine helpt je de juiste keuze te maken die bij je past

Sanexo stelt zich tot doel om je zorgen uit handen te nemen tijdens het renoveren van je badkamer of wil je assisteren bij het kiezen van sanitair. Wat het beste bij je individuele behoeftes past. Dat kan gaan van een volledig assortiment van Sanexo stoomcabines, zodat je steeds het beste product vindt waarnaar jij je zinnen hebt gezet. In de webshop onder de categorie Sanexo stoomcabine ontdek je overbekende A-labels tegen vlijmscherpe prijzen, maar ook de nodige huismerken tegen een eerlijke kwaliteit- en prijsverhouding.

Waar moet je aan denken bij de aanschaf van Sanexo stoomcabines?

De opties van een stoomcabine kunnen nogal variëren. Je zal eerst jezelf moeten afvragen aan welke voorwaarden je cabine moet voldoen. En vooral: of je wel daadwerkelijk die toeters en bellen die worden aangeprezen, ook wel nodig hebt. Vergeet niet dat de resem optionele extra’s de gebruiksvriendelijkheid van het bedieningspaneel een stuk gecompliceerder maken. Zorg er in eerste instantie voor dat alles nog ordelijk en begrijpbaar is. Het zou niet de eerste keer zijn dat je niet alle functionele opties maximaal kan gebruiken. Check dus altijd na of het paneel makkelijk hanteerbaar is. Die kunnen wel eens van stoomcabine verschillen. Enkele parameters waar je rekening mee moet houden.

Ga grondig te werk en laat je adviseren

Het grote voordeel als je van plan bent om een Sanexo stoomcabine aan te schaffen is dat je persoonlijk advies op maat krijgt bij een mogelijke aankoop. Laat je niet meelokken door te mooie praatjes, maar ga grondig te werk. Het bedrijf helpt je een gedegen vooronderzoek te doen. Sanexo stoomcabine heeft verschillende modeltypes steeds in voorraad en laat je vakkundig voorlichten door specialisten. Hierdoor verkrijg je een beter beeld en kan je makkelijk het kaf van het koren scheiden. In deze moderne tijden is het belangrijk dat je op internet naar praktische info surft en op vlak van budget je een idee kan vormen. De website van Sanexo stoomcabine heeft al deze tools in huis.

Informeer naar het vermogen van de meegeleverde stoomgenerator

Bij de aankoop van een Sanexo stoomcabine kan je best informeren naar het uiteindelijke vermogen van een stoomgenerator. Ook hier geldt de logica zelf. Hoe meer vermogen je stoomgenerator onderdak biedt, hoe vlugger stoom wordt geproduceerd. Ook de plek waar de uitlaat van de stoom zich bevindt, is van vitaal belang. Die mag immers niet te dicht bij je lijf zitten. Anders ga je heel veel last van de stoom ondervinden. Voor de goede orde: een cabine met de uitlaat van stoom onder een stoel of bankje is bijgevolg volledig af te raden. Ook het gebruikte materiaal speelt een doorslaggevende rol. De meeste stoomcabines bestaan uit acryl die porievrij zijn. Dit glad materiaal is bovendien gemakkelijk schoon te maken.

Hou rekening met de afmeting van de Sanexo stoomcabine

Een belangrijk aspect dat je zeker niet uit het oog mag verliezen, is de afmeting van zo een stoomcabine. De vrijheid om te bewegen is niet te onderschatten. Opdrogen en bukken mogen immers geen probleem vormen. Daarnaast blijft het bedienpaneel een centrale rol vervullen. Zie dat de functionele opties makkelijk te besturen zijn zonder dat je je moet ergeren hoe het werkt.

Hou een budget voor ogen bij de aankoop van een Sanexo stoomcabine

Stel een bepaald budget voorop als je een stoomcabine wil aanschaffen. Je kan soms ook de kat uit de boom kijken bij het promoten van een aanbieding. De andere kant van de medaille is wel dat de mogelijkheden bij deze hoge kortingen soms heel gelimiteerd zijn. Sanexo kan je hierbij met raad en daad bijstaan en garandeert ook een uitstekende service na verkoop van een stoomcabine. Alle modellen van Sanexo hebben het Europese TUV kenmerk. Modeltypes gefabriceerd in China zoals EAGO Stoomcabines, herken je door een CE-keurmerk.

3 Grote voordelen van Sanexo Stoomcabines

1. De dienstverlening is transparant

Service valt zonder twijfel onder de noemer transparante dienstverlening. Klantenservice wordt immers boven de doopvont gehouden om de consumenten niet alleen tevreden te houden, maar ook om de juiste en toegewijde dienst te verlenen. Alle stoomcabines zijn uiterst zorgvuldig op kwaliteit geselecteerd. Het parool van het bedrijf luidt dan ook: gemaakte beloftes moet je nakomen! Samen met de adviseurs kan je op zoek gaan naar de beste wellness voor in je badkamer. Het biedt meteen de mogelijkheid om je persoonlijke wensen kenbaar te maken. Dit helpt je immers de juiste betrouwbare keuze te maken.

2. Stielmannen zorgen voor de tevredenheid van klanten

Mond-aan-mond reclame zorgt voor de beste promotie. Sanexo heeft die boodschap uitstekend begrepen en doet er alles aan om van klantservice een topprioriteit te maken. Een uitstekende bijdehandse ondersteuning en stielkennis zijn twee pijlers om al je vraaglijsten te beantwoorden. Door een paar opties aan te reiken om Sanexo te contacteren, word je uitgebreid geruggensteund tijdens het aanschafproces. Via een online contactformulier of telefoonnummer word je op de voet gevolgd met deskundig advies.

3. Ruime keuzemogelijkheden met A-merken

Het geboden aanbod is overzichtelijk en bestaat uitsluitend uit A-merken. De voorgestelde stoomcabines zijn altijd in voorraad. Op dat vlak moet je je geen zorgen maken. 6 types van stoomcabines zijn voorhanden. Even op een rijtje zetten:


Brynja Rustica Infrarood Stoomcabine

Brynja Rustica Infrarood Stoomcabine Spa 2 persoons Black White 90x145x215 cm Sauna met mengkraan regendouche...

Bekijk
Met de 2 persoons zwart/wit infrarood-, stoom- en douchecabine van Sanexo haalt u gemak in huis met een compleet aanbod aan wellness en luxe. U kiest voor een luxe douchecabine, een ontspannende stoomcabine en een (pijn) verlichtende infraroodcabine! Ervaar een heerlijke douchesensatie met de...
3.799,00
€3.499,00

Voor 2 personen
Zwart-wit afwerking
Afmeting: 90 x 145 x 215 cm
Voorzien van regendouche massage jets
LED-verlichting
Muziek via Bluetooth


Sivina Rustica Infrarood Stoomcabine

Sivina Rustica Infrarood Stoomcabine Spa 1 persoons Black White 100x100x215 cm Sauna met mengkraan regendouche...

Bekijk
Met de 1 persoons zwarte/witte douche-, infrarood en stoomcabine van Sanexo haalt u het gemak in huis met een compleet aanbod aan wellness en luxe. U kiest voor een luxe douchecabine, een ontspannende stoomcabine en een (pijn) verlichtende infraroodcabine! Ervaar een heerlijke douchesensatie met...

Voor 1 persoon
Zwart-wit afwerking
Afmeting: 100 x 100 x 215 cm
Voorzien van regendouche massage jets
Mengkraan
LED-verlichting
Muziek via Bluetooth


Freya Rustica Infrarood Stoomcabine

Freya Rustica Infrarood Stoomcabine Spa 1 persoons vijfhoek Black 100x100x215 cm Sauna met mengkraan regendouche...

Bekijk
Met de 1 persoons zwarte douche-, infrarood en stoomcabine van Sanexo haalt u het gemak in huis met een compleet aanbod aan wellness en luxe. U kiest voor een luxe douchecabine, een ontspannende stoomcabine en een (pijn) verlichtende infraroodcabine! Ervaar een heerlijke douchesensatie met de...

Voor 1 persoon – vijfhoek
Zwart-wit afwerking
Afmeting: 100 x 100 x 215 cm
Voorzien van regendouche massage jets
Mengkraan
LED-verlichting
Muziek via Bluetooth


Hedda Rustica Infrarood Stoomcabine

Hedda Rustica Infrarood Stoomcabine 2 persoons Black 90x145x215 cm Sauna met mengkraan regendouche massagejets...

Bekijk
Met de Black Cabine van Sanexo haalt u een all in one Cabine in huis met een compleet aanbod aan wellness en luxe. U kiest voor een luxe douchecabine, een ontspannende stoomcabine en een (pijn) verlichtende infraroodcabine! Ervaar een heerlijke douchesensatie met de stortdouche en 6...
€3.499,00

Voor 2 personen
Zwarte afwerking
Afmeting: 90 x 145 x 215 cm
Voorzien van regendouche massage jets
Mengkraan
LED-verlichting
Muziek via Bluetooth


Sverre Rustica Infrarood Stoomcabine

Voor 1 persoon
Zwarte afwerking
Afmeting: 90 x 100 x 215 cm
Voorzien van regendouche massage jets
Mengkraan
LED-verlichting
Muziek via Bluetooth


Astera Rustica Infrarood Stoomcabine

Astera Rustica Infrarood Stoomcabine 2 Persoons 90x145x215 cm Sauna met mengkraan regendouche massagejets...

Bekijk
Met de 2 persoons bamboe infrarood-, stoom- en douchecabine van Sanexo haalt u gemak in huis met een compleet aanbod aan wellness en luxe. U kiest voor een luxe douchecabine, een ontspannende stoomcabine en een (pijn) verlichtende infraroodcabine! Ervaar een heerlijke douchesensatie met de...

Voor 2 personen
Afmeting: 90 x 100 x 215 cm
Voorzien van regendouche massage jets
Mengkraan
LED-verlichting
Muziek via Bluetooth

Kijk hoe onderhoudsvriendelijk de stoomcabine is

Last but not least zal je moeten kijken hoe onderhoudsvriendelijk de stoomcabine is. De Sanexo stoomcabine is uitgerust met acryl en een glasbeveiliging, die makkelijk te onderhouden valt. Vuil zet zich vast aan het grondoppervlak. Met een normaal reinigingsmiddel en water zijn die onreine plekken makkelijk schoon te vegen. Wel zal je de cabine op tijd en stond moeten reinigen zoals dat bij elke stoomcabine het geval is.

De cabines van Sanexo geven zelf aan wanneer dit moet gebeuren. Het wijst zich trouwens ook uit via een borrelend geluid dat je dan hoort. Het ontkalken zelf neemt maar een kleine tijd in beslag. Het stoomgedeelte loskoppelen en vullen met een ontkalkingsmiddel gaat bij wijze van spreken vanzelf. Soms wordt ook om te ontkalken azijn gebruikt.