Stress heeft een enorme impact op uw dagelijkse prestaties en uw algehele gezondheid. Het is bewezen dat stress in de loop van de tijd tot aanzienlijke gezondheidsproblemen leidt. Stress is natuurlijk noodzakelijk en gebruikelijk en je kunt niet helemaal aan stress ontsnappen. Maar als je niet leert hoe je ermee om moet gaan, kunt je enkele problemen krijgen. Gelukkig kunnen de eenvoudigste dingen een groot verschil maken voor je stressniveau, bijvoorbeeld een stoomdouche of een infraroodsauna. Dit is waarom de luxe stoomdouche je kan helpen uw stress te beheersen en je beter te voelen.

stoomcabine stressniveauVerander uw badkamer in een ontspannend toevluchtsoord

Ontstressen van een dag op het werk of met de kinderen door de stoomdouche aan te zetten en de badkamer in een mini-spa te veranderen. De stoom en de hele badervaring bieden je kostbare momenten van ontspanning op uw drukke dag. Je kunt achterover leunen onder de douche en uw stress laten wegsmelten. Voeg aromatherapie-oliën toe aan de stoomdouche of experimenteer met verschillende verlichtingsniveaus en kleuren, en je zult snel een verschil in je humeur opmerken.

Vermindert stress

In de stoomkamer zijn, kan ook de productie van cortisol door uw lichaam verminderen. Cortisol is het hormoon dat de mate van stress reguleert die je voelt. Wanneer uw cortisolspiegel daalt, voelt je zich meer onder controle en ontspannen. Een paar minuten ontspannen doorbrengen verbetert niet alleen uw gezondheid, maar helpt ook uw geest te genezen en uw focus te verbeteren.

moderne stoomcabineStoom verlicht stress

De stoom in de douche helpt de spierspanning te verminderen en mentale stress te verminderen. Het is bewezen dat de temperatuur van de stoom en zijn therapeutische werking pijntjes en kwalen lichamelijk verzachten en angsten psychologisch wegnemen. Stoom helpt ook om de bloedvaten te verwijden, waardoor het bloed gemakkelijker door het lichaam kan stromen. Met een verbeterde bloedsomloop denk je helderder en profiteer je van een lagere bloeddruk. Dit alles helpt om de dagelijkse stress op uw lichaam te verminderen.

Het is erg handig om een ​​stoomdouche te nemen om de spieren losser te maken, de bloedsomloop te verbeteren en gevoelens van spanning en angst te verminderen. Wil je het effect maximaliseren? Kies voor een aangename stoombadmelk om te combineren; al dan niet in combinatie met etherische oliën (meer daarover hier!).

Ontspanning op een gemakkelijke manier met een stoomdouche

En het goede nieuws is dat je niet ver hoeft te reizen en het gedoe hebt om je aan te melden bij een sportschool of voor een spadag om te profiteren van de stoomvoordelen. Met de stoomdouche voor thuis kom je gemakkelijk tot rust omdat je niet verder hoeft dan je eigen badkamer. Je verhoogt uw stress niet door te rijden of een parkeerplaats te zoeken.

Door de opkomst van stoomdouche installaties komt de stoomdouche beleving binnen het bereik van veel meer mensen. Vul de stressverlichtende voordelen van een stoomdouche aan met een zachte ontspanningsroutine aan het einde van de dag, waaronder het uitschakelen van al uw apparaten een uur of zo voor het slapengaan, een stoomdouche nemen met uw favoriete badproducten en daarna ontspannen in een koele, verduisterde kamer om je in slaap te laten vallen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *